Arrangementen

Wat moeten we dit jaar weer organiseren voor ons personeelsfeest?

Ieder jaar is het weer dezelfde vraag die boven komt drijven: ‘Wat moeten we dit jaar weer organiseren voor ons personeelsfeest?’. Let’s Quiz heeft dit jaar wellicht het antwoord voor je. Een quiz!

Quizzen kunt je op ontzettend veel verschillende manieren organiseren. Let’s Quiz is een organisatie die al jaren quizzen maakt en organiseert. In cafés, op personeelsfeesten, in sportkantines en zelfs op tv zijn we te bewonderen (Let’s Quiz is de maker van de vragen voor het populaire quizprogramma ‘De slimste mens’).

Je kan quizzen met groepen vanaf 10 personen, maar ook met groepen tot enkele honderden personen. En het voordeel van een quizprogramma; het is helemaal niet zo duur! We hebben al avondvullende programma’s vanaf € 70,-.

Waar kan je quizzen? Overal! Voor een succesvolle quiz heb je geen complete tv-studio nodig. Een gezellig café, een restaurantje, of een zaaltje volstaat. Bovendien hebben we bij Let’s Quiz in de regio Twente diverse schitterende locaties tot onze beschikking.

Presentatie? Die kunnen we ook verzorgen. We hebben een aantal zeer professionele quizmasters die er een nog groter feest van kunnen maken.

Meer mogelijkheden? Zeker wel. We kunnen de volledige avond voor je organiseren. Ontvangst met koffie? Een mooi menu? Een toplocatie? Alles kan. We zijn zeer creatief en flexibel en kunnen er een prachtige (quiz)avond van maken.

Interesse? Neem contact met ons op via info@letsquiz.nl of via 06164 06300. We staan je graag eens te woord en denken graag met je mee over de invulling van jullie personeelsfeest dit jaar!

Themaquiz arrangement

Sportclub? Filmliefhebbers? Wetenschappers? Autofreaks? Muziekkenners? Alles kan! Let’s Quiz kan voor u de quiz samenstellen die u graag wilt hebben. Quizmasters hebben we beschikbaar, maar u kunt de avond ook zelf presenteren. Laat het ons weten!

Pubquizavond voor de hele zaak

Een pubquiz is een ontzettend relaxte manier om de avond door te brengen. Ontspanning, maar wel de hersenen laten kraken. Inspanning, maar wel met een lekker glaasje en een hapje. Onze professionele quizmasters voelen u en uw quizcollega´s eens goed aan de tand. Een heerlijke avond en een prachtige manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. We hebben diverse locaties beschikbaar. Van hippe club, tot bruin café. Uiteraard mag u ook zelf een locatie aandragen. U vraagt en wij…… ook. Dit arrangement is beschikbaar vanaf 10 personen. Prijzen zijn op aanvraag.

Informatie aanvragen