Wat is een pubquiz?

Een pubquiz is eigenlijk niet meer dan een spelletje in een kroeg. Een quiz die bestaat uit 80 vragen waarop groepjes mensen (2 tot 5 personen) proberen zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Ieder goed antwoord is 1 punt waard en het team met de meeste punten wint. Zo eenvoudig werkt een pubquiz. Uiteraard kan je ook in uw gelegenheid een pubquiz beginnen. Hoe? Lees even verder!

Wat kan een pubquiz voor jou en jouw onderneming betekenen?

Een pubquiz werkt bijzonder omzetverhogend. Middels een kleine rekensom proberen we in kaart te brengen wat een quiz gemiddeld oplevert. Een gemiddelde quiz trekt 12 teams van ieder 5 personen. Deze 60 personen betalen ieder een entreegeld van € 2,50. De gemiddelde besteding (exclusief entree) bedraagt € 12,50. Dit zou een omzetvermeerdering betekenen van € 900,- per quizavond. Uitgaande van 50 quizzen per jaar spreken we over € 45.000,- op jaarbasis. Niet slecht voor een investering van slechts € 45,- per week!

Wat kost een pubquiz?

Er zijn verschillende soorten quizzen. De meest gangbare quiz is al leverbaar vanaf € 45,-*. Afhankelijk van de wensen kost een quiz maximaal € 70,-*. Daarvoor krijg je niet alleen de quiz, maar je krijgt ook hoogwaardig materiaal voor een groep tot maar liefst 100 personen. Dat materiaal bestaat uit: antwoordsheets, een cd met de audiofragmenten, een scoreformulier, en natuurlijk de vragen en antwoorden. Als je, als nieuwe klant, vandaag bestelt krijg je 50% kennismakingskorting op de eerste factuur! Let op; Let’s Quiz vraagt je nooit om meer te betalen dan de prijs van de quiz. Alle inschrijfgelden en omzet zijn voor de ondernemer.

*alle prijzen op deze pagina zijn ex. btw.

Verkopen jullie ook Engelstalige quizzen? / Do you also sell international quizzes?

Of course we do! Let’s Quiz’ international quiz is highly rated. It is a well balanced quiz, better than any other on the Dutch market. The quizzes are available per five and are € 45,-* each. Order your first batch of quizzes now via info@letsquiz.nl and receive a 50% discount on your first invoice! *Prices exclude VAT

Moet ik een abonnement nemen?

Absoluut niet! Let’s Quiz maakt afspraken met je over de levering(en) van de quiz. Deze kun je te alle tijde veranderen, of verbreken (uiterlijk 4 werkdagen voor de quiz). Betaling geschiedt altijd achteraf. Je kan bij ons per quiz bestellen, maar u kunt ook pakketten bestellen. Bovendien krijgen alle ondernemers op de eerste factuur een kennismakingskorting van 50%!

Verder nog iets?

Let’s Quiz staat garant voor kwaliteit. Wij leveren foutloze quizzen zonder herhalingen! Wanneer je vindt dat een quiz niet voldoet aan de maatstaven die je er op nahoudt, neem even contact met ons op. Service staat zeer hoog in ons vaandel en wij zullen jouw opmerkingen en klachten zeer serieus en ter harte nemen.

Wie organiseren deze quizzen?

Al meer dan 100 cafés in Nederland gingen je voor! Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Enschede, overal wordt Let’s Quiz met de grootst mogelijke tevredenheid gespeeld. We plaatsen hier zeer binnenkort een lijstje met referenties. Mensen die je vrij kunt bellen om te informeren naar de kwaliteit van service van Let’s Quiz.

Ik wil in mijn zaak beginnen met Let's Quiz. Welke stappen moet ik nemen?

Geef ons gerust een belletje op 06164 06300, of mail even naar info@letsquiz.nl. Laat in ieder geval je naam en telefoonnummer achter. Vanwege onze jarenlange ervaring op pubquiz-gebied kunnen wij zeer snel en accuraat inschatten welke quiz het beste past in jouw bedrijf. Een quiz organiseren vergt niet veel moeite en inspanning, maar het op poten zetten moet wel op de juiste manier gebeuren. Het kan maar één keer verknald worden. Let’s Quiz weet wat voor quiz je nodig hebt en wil daar graag aan meewerken.

Waarom Let's Quiz?

De quizmakers van Let’s Quiz lopen al jaren rond in de Nederlandse quizwereld en staan, onder de kenners, zeer hoog aangeschreven. Let’s Quiz is niet goedkoper, of duurder dan andere aanbieders, maar Let’s Quiz is een garantie voor continuïteit en kwaliteit. Een betrouwbare partner die niet alleen maar een quiz aanlevert, maar jou ook, desgevraagd, voorziet van tips over de juiste presentatie en de manieren om meer omzet uit een quiz te halen.

Pubquiz bij Let's Quiz