Vechtstromen Pubquiz

Welkom bij de Vechtstromen Pubquiz!

Voor teamcaptains:

Vanaf 13:30 kan de teamcaptain zijn team inschrijven op onze  digitale pubquiz website. Na inschrijving ontvangt de teamcaptain een e-mail met een persoonlijke link waarop de teamcaptain kan inloggen en de antwoorden kan invullen.
(Check zonodig ook even je spamfolder).
Let op: Alleen de teamcaptain kan inloggen en de antwoorden invullen.

Voor alle quizzers:

De livestream met de quiz vind je op ons youtubekanaal. De livestream gaat om 13:30 live en om 14:00 geeft onze Quizmaster Tom een korte uitleg en stelt hij zijn eerste vraag. 

 

Tips voor een geslaagde quiz op afstand:

  • Gebruik je favoriete applicatie (MS Teams, Skype, Discord, WhatsApp etc.) om met elkaar te overleggen. Het kan zijn dat YouTube streams niet exact gelijk lopen. Wacht dus eventje met overleggen totdat iedereen de vraag gehoord heeft. (Loop je erg achter met je stream, ververs de pagina/stream dan eens.)
  • Het is mogelijk dat iemand de stream/zijn beeldscherm deelt via vergadersoftware. Echter merken we vaak dat er dan problemen zijn met geluid of beeld. We raden dit dus af. 
  • Zoek geen antwoorden op! Het is soms erg verleidelijk om even snel te googlen naar een antwoord dat op het puntje van je tong ligt. Maar het is leuker voor jezelf, je teamgenoten en je tegenstanders als ze kunnen vertrouwen op een eerlijk middagje quizzen!